Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Exportní oddělení finálních maziv získává nové zákazníky
Exportní oddělení finálních maziv získává nové zákazníky

01-08-2019

Pro PARAMO je exportní trh významnou oblastí, kterou se snaží dále rozvíjet. To, že je exportní oddělní úspěšné nám potvrdil Ing. Rak, vedoucí exportu finálních maziv PARAMO.
„Naše společnost dodává finální maziva do cca 30 exportních teritorií. Hlavním trhem jsou zejména okolní státy jako Slovensko a Německo, ale dodáváme oleje i do vzdálenějších a exotičtějších destinací. Všem našim zákazníků, což jsou většinou obchodní společnosti, se snažíme poskytovat maximální servis a podporu pro zvyšování prodeje a zároveň hledáme i nové exportní příležitosti. Není to vůbec jednoduchá záležitost, ale daří se nám to. V prvním pololetí roku 2019 proběhlo několik dodávek olejů pro nové zákazníky v mnoha destinacích, mj. v Portugalsku, Iráku, Bulharsku a Estonsku. Věříme, že i nadále bude naše spolupráce úspěšná a bude se rozvíjet.“