Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Zaměstnanci Parama si spolu se svými blízkými užili zaměstnanecký den
Zaměstnanci Parama si spolu se svými blízkými užili zaměstnanecký den

05-06-2018

​Letošní sérii zaměstnaneckých dnů odstartoval den plný zábavy pro celou rodinu na dostihovém závodišti v Pardubicích. Pro zaměstnance Parama a jejich doprovod byl během prvního červnového víkendu připraven Unipetrol Funk Park, ve kterém si na své přišli dospělí i děti.

​Společnost Paramo připravila pro zaměstnance a jejich rodiny dvě prostorné zóny – venkovní areál, kde byly ve stylovém zázemí Mogul umístěny atrakce a vnitřní zónu s bohatým cateringem.

Na návštěvníky čekaly například nejmodernější rallye simulátory, na kterých si mohli vyzkoušet závodění, dále také řízení modelů aut na dálkové ovládání či fotokoutek, kde z fotografií vznikaly památeční odznaky. Akce se zúčastnili ambasadoři Mogul Racing Teamu Ollie Roučková a Jan Černý, kteří s sebou přivezli své závodní stroje – čtyřkolku Yamaha YFM 700, respektive závodní automobil Ford Fiesta R5. Závodníci v průběhu dne rozdávali fanouškům podpisy.

Svůj koutek v Unipetrol Fun Parku mělo i Ekologické centrum Kralupy nad Vltavou, které si pro děti připravilo řadu zábavných soutěží či takzvaný pocitový chodníček. Samozřejmostí bylo občerstvení pro zaměstnance a jejich blízké zdarma, a protože počasí přálo, nechyběla ani spousta zmrzliny.

Návštěvníci si celou akci, která se konala v rámci Dětského Innogy super dne, užili a odnesli si spoustu nových zážitků. Letos se navíc podařilo vytvořit nový návštěvnický rekord – do Unipetrol Fun Parku totiž dorazilo 559 lidí (zaměstnanců a jejich blízkých), což je zhruba o třetinu více než vloni.

ZD1.jpg

ZD2.jpg