Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Posádka ADELL MOGUL Racing Teamu míří do Zlína
Posádka ADELL MOGUL Racing Teamu míří do Zlína

27-08-2013

Třiačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín bude i letos nejprestižnějším domácím podnikem. Jedná se o nejlépe obsazenou rally v seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally a je to zároveň jediný z podniků mistrovství Evropy, který se koná v České republice. Na seznamu najdete celkem 102 soutěžících z 20 zemí.

Nenechte si ve dnech 30. srpna – 1. září 2013 ujít jízdu posádky Roman Kresta - Petr Gross, která se letos potřetí a naposledy objeví na startu rally v MMČR 2013. I tentokrát ADELL MOGUL Racing Team startuje se závodním vozem Škoda Fabia S2000, jehož motor je ošetřován olejem Mogul 5W-50 Extreme Sport společnosti Paramo.

Stejně jako v minulých letech bude i letos součástí Barum Czech Rally Zlín vložený závod historických automobilů, Star Rally Historic.

Budeme rádi, když naše pozvání do Zlína na nejprestižnější domácí podnik přijmete a podpoříte posádku Roman Kresta- Petr Gros, jejímž partnerem jsme již několik let.

Foto autor: Josef Petrů.

Plná kvalita [290 kB]