Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Paramo uvádí na trh nová maziva
Paramo uvádí na trh nová maziva

24-02-2012

Pardubická rafinerie zařadila do své sortimentní nabídky novou řadu olejů. Produkty jsou určeny nejen pro domácí dílny.

Pardubice, 24. 2. 2012 - Nová řada maziv MOGUL HOME zvyšuje konkurenceschopnost firmy na trhu. Vzhledem ke svým užitným vlastnostem se maziva nové řady uplatní v jakékoliv domácí dílně, ale své příznivce si jistě najdou i mezi profesionály. „Inovace v podobě nových výrobků jsou pro růst naší firmy velmi důležité. Kvalitativně vyšší úroveň sortimentu je pro nás cestou k novým tržním příležitostem," podotýká Luboš Krejčík, projekt manažer Parama.

Prioritní určení maziv MOGUL HOME evokuje už sám jejich název. Základní nabídka zahrnuje tři druhy olejů MOGUL MULTIGREASE, MOGUL MULTICUT a MOGUL MULTIKOR. Jedná se o multifunkční výrobky pro široké uplatnění, které si zájemci mohou zakoupit v sítích obchodních domů, drogerií, hobby prodejen a také na čerpacích stanicích. „Součástí všech tří novinek je aplikátor. Uživatel pro práci s nimi tudíž nepotřebuje žádné jiné přípravky. Nová maziva mají poměrně blízko k již mezi veřejností dobře známé řadě olejů pro zahradní techniku MOGUL ALFA," připomíná Luboš Krejčík.

Vysokotlaké plastické mazivo MOGUL MULTIGREASE s velkou odolností vůči vodě je předurčeno k mazání valivých i kluzných uložení, ozubených převodů a dalších třecích mechanizmů. Viskózní řezný olej MOGUL MULTICUT je vynikajícím pomocníkem například při vrtání, závitování a řezání pilou. Poslední ze tří novinek MOGUL MULTIKOR zajistí spolehlivou ochranu železných i neželezných kovů. Jedná se o multifunkční mazací a konzervační olej pro zbraně, mobilní techniku, pro montáž i demontáž šroubů, matic, mazání zámků apod.

Podle slov Luboše Krejčíka mají všechny tři novinky společného jmenovatele, tj. svým širokým uplatněním splnit vysoká očekávání zákazníků.

PARAMO, a.s., člen skupiny UNIPETROL/PKN ORLEN, zpracovává ropu na rafinérské a asfaltářské výrobky a dále i na mazací a procesní oleje, včetně výrobků navazujících a pomocných. Rafinérie nakupuje a zpracovává olejové hydrogenáty a hydrokrakáty. Získané meziprodukty využívá při výrobě základových a mazacích olejů s velmi nízkým obsahem síry. Společnost zaměstnává 631 lidí.