Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Paramo spustilo novou kampaň „Mogul. Dobře hustý“
Paramo spustilo novou kampaň „Mogul. Dobře hustý“

17-06-2013

Společnost Paramo začátkem měsíce června odstartovala novou kampaň propagující oleje značky Mogul. S komunikací a novým sloganem „Mogul. Dobře hustý" se veřejnost setká v rozhlasovém vysílání, tištěných médiích nebo na vizuálech podél silnic. Připraveny jsou také propagační akce na auto-moto či tuningových srazech. Kromě toho kampaň doplňuje speciální internetová stránka www.dobrehusty.cz a samostatný facebookový profil. Strategii kampaně připravila agentura Wellen.

„Vybrané nástroje jsou určeny primárně pro mladší cílovou skupinu spotřebitelů. V první fázi kampaně budou moci fanoušci sami pojmenovat nového maskota značky – olejového ochránce motorů a vyhrát palivo v hodnotě 15 000 Kč. Tuto fázi kampaně, jako i další, podpoří rovněž aktivity v regionálních rozhlasových stanicích na internetu i v tištěných médiích," uvedl Luboš Krejčík, segmentový manažer Parama, a dodal: „V návaznosti na novou komunikační kampaň zvažujeme také omlazení loga olejů Mogul. Oslovíme s kreativním zadáním některé grafické odborníky a studenty uměleckých škol."

Hlavním hlasem kampaně je v roli ochránce motorů herec Alexej Pyško, známý dabér amerického herce Bruce Willise. Během léta se Mogul objeví také na tuningových a moto srazech, na roadshow u vybraných čerpacích stanic i na dalších akcích, na něž bude upozorňovat zbrusu nový facebookový profil a internetová stránka.

Mikrostránka www.dobrehusty.cz funguje jako základní rozcestník pro servisy a všechny typy motoristů - od úplných začátečníků, až po profesionální jezdce. Kromě užitečných informací zde naleznou i prostor pro odreagování se zábavnými videi a vtipy. Na stránce nyní navíc probíhá soutěž, v rámci které mohou všichni účastníci navrhnout jméno maskota kampaně, olejového ochránce motorů, a vyhrát palivovou kartu v hodnotě 15 000 korun. Soutěž probíhá do konce června letošního roku.

O Mogulu
Se značkou MOGUL se motoristé setkávají od roku 1927 a za tuto dobu se stala synonymem kvalitního motorového oleje. Portfolio produktů tvoří mimo jiné motorové oleje řady MOGUL EXTREME, které odpovídají nejvyšším nárokům na výkonnost při celoročním provozu a které jsou testovány v závodech rallye. Oleje MOGUL PROFESSIONAL pak výrazně prodlužují životnost motoru. Umožňují vynikající startovatelnost i za velmi silných mrazů. Olej dále přispívá k hospodárnému využití paliva a má vynikající odolnost proti oxidaci za vysokých teplot i proti tvorbě úsad. Tradice, kvalita, příznivá cena a dostupnost, to jsou faktory, které činí ze značky MOGUL nejlepší volbu na trhu. Oleje MOGUL se navíc kompletně vyrábí v České republice, stejně jako jejich obaly a etikety.

PARAMO, a.s., patřící od konce roku 2000 do skupiny Unipetrol, je producentem asfaltářských výrobků a mazacích a procesních olejů, včetně výrobků navazujících a pomocných. Firma rovněž nakupuje a zpracovává olejové hydrogenáty a hydrokrakáty z firmy Unipetrol RPA. Získané meziprodukty využívá při výrobě základových a mazacích olejů s velmi nízkým obsahem síry. Společnost zaměstnává 530 lidí. Více na www.paramo.cz .

Mikuláš Duda
Manažer tiskového oddělení, UNIPETROL, a.s.
telefon: +420 225 001 407, +420 736 502 520
e-mail: mikulas.duda@unipetrol.cz​