Jste zde: paramo.cz > CS/  Média/  Tiskové zprávy/  Novinka v sortimentu průmyslových maziv
Novinka v sortimentu průmyslových maziv

21-03-2013

Společnost Paramo doplnila své produktové portfolio o nové průmyslové převodové oleje pro nejnáročnější průmyslové aplikace.

Pardubice, 21. 3. 2013 – Nová řada syntetických průmyslových převodových olejů MOGUL INTRANS SYNT je koncipována na bázi polyalfaolefinů (PAO). „Tyto základové oleje mají oproti ropným olejům řadu užitných vlastností, díky nimž výsledné produkty dosahují jedinečných výkonnostních parametrů. V porovnání s oleji na minerální bázi se nové průmyslové oleje vyznačují vysokými viskozitními indexy, lepšími nízko a vysokoteplotními vlastnostmi a lepší oxidační stabilitou. Oleje MOGUL INTRANS SYNT jsou určené především pro uzavřené převodové systémy, které pracují ve velmi náročných provozních podmínkách, zejména nadměrného nebo rázového zatížení a vysoce širokého rozsahu provozních teplo," uvádí Lucie Dušková, technik obchodně technického servisu Parama.

Nová řada průmyslových převodových olejů splňuje požadavky mezinárodní specifikace DIN 51 517 část 3 třídy CLP.

Společnost Paramo na požadavky zákazníků reaguje okamžitě. Tedy i nový produkt jim může dodat na míru dle jejich potřeb.

PARAMO, a.s., je producentem asfaltářských výrobků a mazacích a procesních olejů, včetně výrobků navazujících a pomocných. Historie společnosti sahá do roku 1889. V současnosti je Paramo součástí Unipetrolu, přední české skupiny podnikající v oblasti zpracování ropy a petrochemické výroby. a patří i do rodiny nadnárodního uskupení PKN Orlen. Paramo je stoprocentním vlastníkem společnosti s ručením omezeným Mogul Slovakia, která se zabývá nákupem a prodejem olejů a maziv. Společnost zaměstnává 600 lidí.